Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Εκπρόσωπος ρωσικής στρατιωτικής μονάδας, ο στρατηγός Σεργκέι Ρούντσοϊ, εξηγεί ότι «οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες» και οι πληρεξούσιοι της Αλ Κάιντα είχαν μια πολύ άσχημη μέρα χθες.

Χθες, σύμφωνα με τον στρατηγό Rudskoi, ένας στρατός των «μετριοπαθών» αποκεφαλιστών, με επικεφαλής τους χειριστές των «αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών»,  παραβιάζοντας μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, ξεκίνησε μια επίθεση με τανκς και πυροβολικό στη συριακή κυβέρνηση βόρεια της Hama στη ζώνη κατάπαυσης του πυρός, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η επιτυχημένη πρόοδος του Συριακού Στρατού.

Ένα βασικό μέρος του σχεδίου ήταν να συλλάβει 29 Ρώσους στρατιώτες, γεγονός που θα αποτελούσε μεγάλη αμηχανία για τη Ρωσία.

Οι 29 Ρώσοι είχαν παγιδευτεί για αρκετές ώρες από τους τρομοκράτες, που τους είχαν περικυκλώσει και έδιναν βαρύ αγώνα πυρός για την ίδια τους την επιβίωση.

Τέλος, μια μονάδα Σπετσνάζ (Ρωσικές Ειδικές Επιχειρήσεις), η οποία αποτελείται εν μέρει από «στρατιωτικούς ντόπιους του Βόρειου Καυκάσου» (ίσως οι Τσετσένοι, οι πιο έντονοι στρατιώτες της Ρωσίας), έσπασε τις γραμμές των τρομοκρατών.

Στη συνέχεια, όπως οι κεραυνοί της Συρίας, τα ρωσικά αεριωθούμενα Sukhoi διεξήγαγαν αεροπορικές επιθέσεις ενάντια στην αντιπολιτευτική δύναμη, η οποία στη συνέχεια βομβαρδίστηκε με ένα πυροβολικό πυροβολικού, παρέχοντας κάλυψη για τη ρωσική ομάδα διάσωσης.

Έφτασαν επιτυχώς στους συντρόφους τους και παρόλο που τρεις τραυματίστηκαν τραυματίστηκαν, η Ρωσία δεν υπέστη θανάτους.

Η Αλ Κάιντα και οι “μυστικές υπηρεσίες” των ΗΠΑ, ωστόσο, είχαν πολύ, πολύ κακή μέρα.

“187 αντικείμενα, περίπου 850 τρομοκράτες, 11 TANKS, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα, 46 PICKUPS, 20 φορτηγά και 38 αποθήκες όπλων καταστράφηκαν σε 24 ώρες από τη ρωσική αντεπίθεση”.

Ο τελικός σχολιασμός του ρωσικού στρατηγού, ο οποίος παραδόθηκε σε μονότονη πράξη, ήταν κλασικό:

“Η επιχείρηση για την καταστροφή των τρομοκρατών θα συνεχιστεί.”

Εδώ είναι το πλήρες αντίγραφο των παρατηρήσεων του Γενικού Γραμματέα: (Βασικά τμήματα με έντονους χαρακτήρες)

Μια μεγάλη επίθεση στις θέσεις των κυβερνητικών στρατευμάτων της Συρίας στη ζώνη απαγόρευσης της κλιμάκωσης του Idlib, η οποία παραβίασε μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, “ξεκίνησε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να σταματήσει η επιτυχημένη πρόοδος των κυβερνητικών στρατευμάτων της Συρίας στα ανατολικά του Deir ez-Zor,

Δήλωσε ο επικεφαλής του Κύριου Επιχειρησιακού Τμήματος του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, Σεργκέι Ρούντσοϊ, σε ενημέρωση στη Μόσχα την Τετάρτη.

Σεργκέι Ρούντσοϊ, Προϊστάμενος του Κύριου Επιχειρησιακού Τμήματος του ρωσικού Γενικού Επιτελείου (ρωσικά):

“Παρά τις συμφωνίες που υπεγράφησαν στις 15 Νοεμβρίου στην Αστάνα, οι στρατιωτικοί του Jabhat Al-Nusra που συσπειρώθηκαν από ομάδες που δεν επιθυμούν να συμμορφωθούν με τους όρους της κατάπαυσης του πυρός, στις 8 Σεπτεμβρίου (ώρα 6:00 π.μ.) στις 19 Σεπτεμβρίου, σχετικά με τις θέσεις των κυβερνητικών στρατευμάτων στα βόρεια και βορειοανατολικά του Hama στη ζώνη de-escalation Idlib.

Η επίθεση διεξήχθη με την υποστήριξη των τανκς και των οχημάτων πάλης πεζικού, προηγήθηκε ένα πυροβολικό πυροβολικού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι μαχητές κατάφεραν να διεισδύσουν 12 χιλιόμετρα [7,5 μίλια] μέσω της αμυντικής γραμμής των κυβερνητικών στρατευμάτων και μπροστά μέχρι 20 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, η επίθεση ξεκίνησε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να σταματήσει η επιτυχημένη πρόοδος των κυβερνητικών στρατευμάτων της Συρίας στα ανατολικά του Deir ez-Zor.

Ένας από τους κύριους στόχους των ενεργειών των μαχητών ήταν μια απόπειρα να συλληφθούν μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας, οι οποίες ανέρχονταν σε 29 άτομα προσωπικό που εκτελούσαν καθήκοντα σε ένα σημείο παρατήρησης που αναπτύχθηκε στην περιοχή για να ελέγξουν τις δυνάμεις αποκλιμάκωσης.

Στην επίθεση των μαχητών, μια (ρωσική) στρατιωτική αστυνομική διμοιρία 29 ατόμων ήταν παγιδευμένη και για αρκετές ώρες απωθούσε τις επιθέσεις του εχθρού ώμο στον ώμο με τη φυλή Mwali, η οποία υπέγραψε τη συμφωνία για την ένταξη στην παύση των εχθροπραξιών και παρέμεινε αληθινή σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Σε αυτές τις ακραίες συνθήκες, ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία, ο στρατηγός-συνταγματάρχης Σουρουκκίν, συγκρότησε μια ομάδα διάσωσης.

Αποτελείται από μονάδες ειδικών δυνάμεων επιχειρήσεων, στρατιωτική αστυνομία, στις οποίες προσχώρησαν οι στρατιώτες του Βόρειου Καυκάσου (δηλαδή οι Τσετσένοι) και οι Ειδικές Δυνάμεις της Συρίας.

Η ομάδα ήταν επικεφαλής του Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης των Αγωνιζόμενων Μέρων και του Ήρωα της Ρωσίας, του στρατηγού κ. Victor Shuliak.

Η αεροπορία πραγματοποίησε αεροπορικές επιθέσεις στις θέσεις των τρομοκρατών. Οι ενέργειες της ομάδας διάσωσης υποστηρίχθηκαν συνεχώς από ένα ζευγάρι Sukhoi Su-25s, που χτυπούσαν μαχητές και θωρακισμένα οχήματα από εξαιρετικά χαμηλά ύψη.

Ως αποτέλεσμα, η πολιορκία έσπασε και οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, χωρίς απώλειες, έφτασαν στην περιοχή που ελέγχονταν από τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν τρεις στρατιώτες των ειδικών επιχειρησιακών δυνάμεων. Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή τη μοναδική επιχείρηση παρουσιάστηκαν με κρατικά βραβεία.

Μία τρομοκρατική επίθεση σταμάτησε και υπέστη μεγάλες απώλειες λόγω των μέτρων που έλαβε η ρωσική διοίκηση μαζί με το Γενικό Επιτελείο της Συρίας.

Οι αεροπορικές επιθέσεις και του πυροβολικού κατέστρεψαν 187 αντικείμενα, περίπου 850 τρομοκράτες, 11 τανκς, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα, 46 παραλαβές, 20 φορτηγά και 38 αποθήκες όπλων καταστράφηκαν σε 24ωρη βάση.

Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα της υποστήριξης, οι μονάδες του πέμπτου σώματος επιθέσεων εθελοντών, μαζί με ομάδες κυβερνητικών στρατευμάτων με την υποστήριξη των ρωσικών αεροσκαφών, αντετράπησαν και σήμερα σχεδόν ξαναγύρισαν το έδαφος που χάθηκε.

Η επιχείρηση για την καταστροφή των τρομοκρατών θα συνεχιστεί. “

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here