Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Δεν διεκδικούμε να πούμε την απόλυτη αλήθεια για τον Λαμπράκη. Δεν είναι δυνατόν άλλως τε διότι, όπως θα πούμε αργότερα πολλά από τα στοιχεία είναι θαμμένα, αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια. Απλά θα αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία που δείχνουν προς μια άλλη κατεύθυνση. Ότι δηλαδή:  ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Ας αρχίσουμε όμως με την γνωστή ιστορία.

Στις 22 Μάιου 1963 ο βουλευτής της (τότε) ΕΔΑ Γρηγόρης Λαμπράκης πεθαίνει στη Θεσσαλονίκη. Βγαίνοντας από μια εκδήλωση που είχε οργανώσει η ΕΔΑ και την ώρα που στρεφότανε προς τους χωροφύλακες που ήταν εκεί, ένα τρίκυκλο με οδηγό τον Κοτζαμάνη περνάει από δίπλα του και ο Μανώλης Εμμανουηλίδης που ήταν στη καρότσα τον κτυπάει στο κεφάλι. Ο Λαμπράκης μεταφέρεται στον Ερυθρό με την συνοδεία του βουλευτού της ΕΔΑ και αργότερα του ΚΚΕ Γιώργου Βέρρου όπου και πεθαίνει.

Την ώρα που περνάει το τρίκυκλο ο Λαμπράκης πέφτει κάτω ανάμεσα στους δικούς του. Ένας από αυτούς ο Μανώλης Χατζηαποστόλου, ο επιλεγόμενος και «Τίγρης» πηδάει στη καρότσα του τρίκυκλου και συμπλέκεται με τον Εμμανουηλίδη. Γίνεται έτσι ένα μπέρδεμα στο σχέδιο απόδρασης του τρίκυκλου και έτσι συλλαμβάνεται τόσο αυτός που χτύπησε τον Λαμπράκη, όσο και ο οδηγός του οχήματος.

Ο θάνατος του Λαμπράκη αποδίδεται στον Εμμανουηλίδη που τον χτύπησε από το τρίκυκλο με το κλομπ. Είναι όμως έτσι;

Ο Μανώλης Χατζηαποστόλου ή Τίγρης, ήτανε αυτός που πήδηξε στο τρίκυκλο και ουσιαστικά έπιασε αυτούς που χτύπησαν τον Λαμπράκη. Προς το τέλος της ζωής του δίνει μια εντυπωσιακή συνέντευξη στην ΕΤ-1 Εκεί για πρώτη φορά λέει κάτι συνταρακτικό:

ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Αναφέρει και όνομα: Ο δολοφόνος του Λαμπράκη είναι ο Βέρρος! Στέλεχος της ΕΔΑ τότε και αργότερα του ΚΚΕ. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα. Αυτός τον σκότωσε. Πώς το ξέρει;

Το χτύπημα που έφαγε ο Λαμπράκης δεν ήταν ικανό να τον σκοτώσει!

Αναφέρει ότι τον χτυπήσανε επαγγελματικά. Με σάκο από καουτσούκ η με σάκο παραγεμισμένο με άμμο. Ζητάει να δημοσιευτεί η συνέντευξή του αυτή μετά τον θάνατό του. Φοβάται ότι θα του πετάξουνε λάσπη. Μια ζωή αριστερός δεν θέλει οι σύντροφοί του να τον πούνε προδότη, τουλάχιστον όχι όσο είναι ζωντανός.
Ξέρει ότι οι πολιτικοί είναι υπόκοσμος του χειρίστου είδους στη Ελλάδα.

Και επειδή εμείς βάζουμε στοιχεία, ακούστε τον ίδιο το Μανώλη Χατζηαποστόλου (γνωστό και σαν Τίγρη) να τα λέει αυτά.

Δείτε το video

Είναι αλήθεια ότι το όνομα του κομμουνιστή που αναφέρει ο τίγρης (Χατζηαποστόλου) Βέρρου δεν αναφέρεται καθαρά. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει η εκπομπή της ΕΤ-3 που έγινε και το επαληθεύει.

Για όσους δεν μπορούν να το διακρίνουν καθαρά το όνομα στο ηχητικό απόσπασμα, μπορούν να δουν την εικόνα της τηλεόρασης την ώρα που ο Χατζηαποστόλου τα λέει αυτά.

Οι δημοσιογράφοι πήρανε την ομολογία του Χατζηαποστόλου και πήγανε σε ένα στέλεχος του ΚΚΕ (να πάρουν και την αντίθετη άποψη) το όνομα του είναι Νίκος Νικολαΐδης . Ιστορικό στέλεχος, με αγώνες υπέρ των κομμουνιστών και εναντίον των Ελλήνων. Ο Νικολαΐδης δεν αμφισβητεί τα λόγια του τίγρη αλλά απλά λέει ότι δεν μπορούσε ο τίγρης να τα ξέρει αυτά επειδή ήταν χαμηλόβαθμο στέλεχος.

Ακούστε τον ίδιο τον Νικολαΐδη και θα καταλάβετε.

Λέει: “άκουσε τον Εμμανουηλίδη που ύστερα από χρόνια είπε ότι οι αριστεροί τον σκότωσαν”

Δείτε το video

Ο Δώρος Οικονόμου ήταν προσωπικός φίλος με τον Λαμπράκη και εκείνη την εποχή εργαζόταν σαν νευροχειρούργος στο ΑΧΕΠΑΝΣ (Νοσοκομείο που έκτισαν οι ομογενείς της Αμερικής και όχι οι ομογενείς του σιδηρού παραπετάσματος ή οι σοσιαλ-κομμουνιστές). Αργότερα έγινε καθηγητής νευροχειρουργική και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Σε συνέντευξη του στην ΕΤ-3 ήταν σαφέστατος. Το κτύπημα στο κεφάλι από το τρίκυκλο ήτανε οριζόντιο, άρα δεν μπορούσε να σκοτώσει τον Λαμπράκη.

Αναπτύσσει και τους λόγους που το χτύπημα δεν είναι θανατηφόρο. Λέει επί λέξει «(για να επέλθει το θανατηφόρο χτύπημα) πρέπει να συνδυαστούν η ένταση του χτυπήματος και η κατεύθυνση αλλά πάνω σε τρίκυκλο είναι αδύνατον»

Δείτε το video

Ιατρικές αποδείξεις ζητάγατε; Πάρτε τες από καθηγητή νευροχειρουργικής και φίλο του Λαμπράκη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ . Μέχρι τώρα έχουμε τα εξής στοιχεία.

  1. Έναν αριστερό (τον τίγρη) που δηλώνει ότι τον Λαμπράκη τον σκότωσαν οι κομμουνιστές.
  2. Έναν κομμουνιστή. Βασικό στέλεχος του ΚΚΕ (τον Νίκο Νικολαϊδη) που δεν διαψεύδει τον τίγρη.
  3.  Έναν νευροχειρούργο που λέει ότι το κτύπημα από το τρίκυκλο δεν ήταν θανατηφόρο.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ΖΕΙ. Όχι βέβαια ο παλιός βουλευτής της ΕΔΑ που τον σκότωσαν οι κομμουνιστές , αλλά ο γιος του.

Έτσι λοιπόν ένα καλοκαίρι συνάντησε τυχαία (Κατά τη γνώμη μου όχι και τόσο) τον εισαγγελέα της δίκης Λαμπράκη Σαρτζετάκη. Είχαν πάει και οι δυο την ίδια εποχή να παραθερίσουν στη Θάσο.

Του συστήθηκε, ο Σαρτζετάκης έμεινε έκπληκτος και άρχισε να τον ρωτάει αν υπήρχε και άλλος εκτός από αυτόν που ήταν πάνω στο τρίκυκλο, που χτύπησε τον πατέρα του.

Ο Σαρτζετάκης απάντησε κατά λέξη: Δεν είναι ακόμα η στιγμή να βγει η υπόθεση Λαμπράκη στην επιφάνεια .

Ακούστε τι λέει ο ίδιος ο γιος του Λαμπράκη. «Αστυνομικά δεν έχει κλείσει (η υπόθεση) διότι έχουν πει ότι υπήρχε κι άλλος που επέφερε το χτύπημα με το γκλόμπ απλά το τρίκυκλο το κίνησαν για κάλλυμα … (Σαρτζετάκης) μου είπε ότι δεν είναι ακόμα η στιγμή για να βγάλουμε την πραγματική υπόθεση Λαμπράκη στην επιφάνεια.»

Άρα υπάρχουν στοιχεία κρυμμένα. Η συζήτηση έγινε μετά το 1991. Οι πρωταγωνιστές είχαν πεθάνει ή είχαν πάρει σύνταξη. Ποιοι καλύπτονται;
Γιατί δεν τα δίνουν; Για να μην ενοχοποιηθούν ποιοι;

Όσοι δεξιοί υπήρχαν τότε θεωρούνται ένοχοι. Η αριστερή λάσπη πήρε και άτομα τα οποία δεν είχαν καμία δουλειά με την χωροφυλακή Θεσσαλονίκης, όπως τον Γ. Παπαδόπουλο (Ήτανε στον Έβρο) ή τον Γ. Γεωργαλά. (Ήτανε στις πληροφορίες του υπουργείου Προεδρίας)

Άρα τα στοιχεία δεν δίνονται να μην ενοχοποιηθεί η αριστερά.

Bέβαια και τα λίγα αυτά φτάνουν, για να γίνει κατανοητό ότι και εδώ οι αριστεροί έχουν βρώμικη τη φωλιά τους.  ΕΚΤΟΤΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ

Η ΕΡΤ-3 λογοκρίνει την δολοφονία Λαμπράκη!!

Η φωτογραφία προέρχεται από το αρχείο της ΕΡΤ-3 στην Θεσσαλονίκη.
Η κασέτα είναι ένα επεισόδιο της εκπομπής «ΑΡΧΕΙΟ» για την δολοφονία Λαμπράκη που προβλήθηκε τον Μάιο του 2005.

Η οδηγία είναι σαφής: «Προσοχή, να μην παίξει».

Αργότερα η εκπομπή ΑΡΧΕΙΟ κόπηκε, όπως και όλες σχεδόν οι αξιόλογες εκπομπές της ΕΡΤ-3.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here