Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Τώρα που ο πόλεμος τελειώνει στην Συρία με την ήττα του ISIS και όλων αυτών που τον δημιούργησαν, τα στόματα αρχίζουν και ανοίγουν. Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ και αρμόδιος για τα θέματα της Συρίας, δηλ. ο καθ’ύλην αρμόδιος είναι ο πρώτος που ομολόγησε την συμμετοχή του στο έγκλημα της Συρίας, και κατηγόρησε τις ΗΠΑ, Τουρκία ότι μετέφεραν όπλα στους τζιχαντιστές για αιματοκυλίσουν την Συρία.

Ομολόγησε ότι δεν ήταν εμφύλιος αλλά ξένη επέμβαση που ήθελε την πτώση του Άσαντ διότι δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ΗΠΑ

Διαβάστε το άρθρο

Σύμφωνα με ένα έγγραφο του Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας που δημοσιεύθηκε από τον Edward Snowden την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκηπας Salman της Σαουδικής Αραβίας διέταξε μια επίθεση με πύραυλο κατά ενός πολιτικού στόχου στη Συρία το 2013, μια επίθεση με στόχο την ισοπέδωση του αεροδρομίου της Δαμασκού . Μια στρατιωτική επίθεση εναντίον ενός πολιτικού στόχου είναι σε άμεση παραβίαση του διεθνούς δικαίου, για να μην αναφέρουμε την ηθική, η οποία έχει εγκαταλείψει την πολιτική εδώ και χρόνια.

Και εδώ είναι η απόδειξη από το έγγραφο της NSA: η αμερικανική νοημοσύνη, δηλαδή η CIA είχε 3 μέρες εκ των προτέρων γνώση της επίθεσης πυραύλων, αλλά δεν έκαναν τίποτα να το αποτρέψει. Και όσο γνωρίζω, κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί γι ‘αυτό.

Εκτός από το άκρως απόρρητο έγγραφο της NSA που κυκλοφόρησε το Intercept, υπάρχει μια συνέντευξη στην Qatari TV από την περασμένη Τετάρτη που χαρακτηρίζει έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Qatari, μια συνέντευξη που διασπείρεται μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στις αραβικές χώρες, όπου ο αντίστοιχος ανώτερος αξιωματούχος του Qatari ομολογεί τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από το λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο της Συρίας. Η ένοπλη αντιπολίτευση, οι φερόμενοι επαναστάτες στη Συρία (ISIS, ποικιλία τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα) καταβάλλονταν πράγματι μισθοί υπό την άμεση διοίκηση ξένων κρατικών οντοτήτων και αυτό είναι από τα πρώτα χρόνια της σύγκρουσης.

Ο αξιωματούχος του Qatari είναι ο πρώην πρωθυπουργός Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani, ο υπεύθυνος της Συρίας για λογαριασμό της χώρας του μέχρι το 2013. Ο πρώην πρωθυπουργός αναγνωρίζει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι διάφορες χώρες του Κόλπου οπλίζουν / χρηματοδοτούν τζιχάντ βασικά τρομοκράτες ISIS) στη Συρία με την πλήρη έγκριση / υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας (μέλος του ΝΑΤΟ):

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά έχουμε πλήρη έγγραφα για την ανάληψη της ευθύνης [στη Συρία]“.

Οι παρατηρήσεις του υπαλλήλου του Qatar είναι πολύ αποκαλυπτικές και προορίζονται ως δικαιολογία / υπεράσπιση της υποτιθέμενης υποστήριξης του Κατάρ για τρομοκρατία, αφού τόσο η Σαουδική Αραβία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες έφυγαν ουσιαστικά από το Κατάρ κρατώντας την καυτή πατάτα σε σχέση με τον πόλεμο κατά του Σύριου προέδρου Assad. Τόσο η Αμερική όσο και η Σαουδική Αραβία βρισκόταν στην ίδια τάφρο με το Κατάρ μέχρι πολύ πρόσφατα. Το e-mail του Hillary Clinton του 2014 επιβεβαίωσε το Κατάρ ως κράτος-χορηγός του ISIS κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονικής περιόδου.

Από το 2013, το Intercept (+ WaPo?) Έκρυψε τα έγγραφα της NSA που δείχνουν ότι η Σαουδική Αραβία παραγγέλλει επιθέσεις «επαναστατών» στη Δαμασκό. Τώρα απελευθερώθηκε. https://t.co/0PZrBKpJCw

– Julian Assange 🔹 (@JulianAssange) 24 Οκτωβρίου 2017

https://platform.twitter.com/widgets.js

Ελέγξτε έξω αυτό το μυαλό φυσώντας συνέντευξη:

 

# Πρώην Πρωθυπουργός του Κατάρ λέει ότι η υποστήριξη του Qatari για τζιχάντ, συμπεριλαμβανομένης της Nusra στην # Συρία, ήταν σε συντονισμό με την KSA, την Τουρκία και τις ΗΠΑ μέσω του BBassem7 pic.twitter.com/tu8IMRI7IP

– Walid (@ walid970721) 27 Οκτωβρίου 2017

https://platform.twitter.com/widgets.js

Εδώ είναι η αγγλική μεταγραφή:

“Όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στη Συρία, πήγα στη Σαουδική Αραβία και συναντήθηκα με τον βασιλιά Αμπντουλάχ. Το έκανα αυτό με τις οδηγίες της μεγαλοσύνης του, του πρίγκιπα, του πατέρα μου. Αυτός [ο Αμπντουλάχ] είπε ότι είμαστε πίσω σας. Συνεχίζετε με αυτό το σχέδιο και θα συντονίσουμε, αλλά θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά έχουμε πλήρη έγγραφα και οτιδήποτε απεστάλη [στη Συρία] θα πήγαινε στην Τουρκία και ήταν σε συντονισμό με τις δυνάμεις των ΗΠΑ και όλα διανεμήθηκαν μέσω των Τούρκων και των αμερικανικών δυνάμεων. Και εμείς και όλοι οι υπόλοιποι, οι στρατιωτικοί. Μπορεί να έχουν υπάρξει λάθη και στήριξη δόθηκε σε λάθος φατρία … Ίσως υπήρξε μια σχέση με τη Nusra, είναι δυνατή, αλλά εγώ ο ίδιος δεν το γνωρίζω … μάθαμε για το θήραμα (“al-sayda”) και τώρα το θήραμα έχει φύγει και εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε … και τώρα ο Μπασάρ είναι ακόμα εκεί. Εσείς [οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία] ήσασταν μαζί μας στην ίδια τάφρο … Δεν έχω καμία αντίρρηση σε μια αλλαγή εάν διαπιστώσει ότι έκανε λάθος, αλλά τουλάχιστον ενημέρωσε τον σύντροφό σας … για παράδειγμα αφήστε τον Bashar [al-Assad] ή κάντε αυτό ή αλλά η κατάσταση που δημιουργήθηκε τώρα δεν θα επιτρέψει ποτέ καμία πρόοδο στο Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου, ούτε οποιαδήποτε πρόοδο σε τίποτα εάν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ανοιχτά ».

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here