Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Αφρικανός παράνομος μετανάστης στην Γερμανία ξεφτιλίζει και εκθέτει ανεπανόρθωτα, μέσα σε τέσσερα λεπτά, τούς “ρομαντικούς” διεθνιστούληδες, και τούς νεοταξίτες εθνομηδενιστές, όχι μόνο εκεί που είναι τώρα, αλλά και σε όλες τις χώρες τής Ευρώπης.

Με πρώτη την Ελλάδα. Στην οποία υπάρχει το πιο παγιωμένο εδώ και χρόνια και δικτατορικά δικτυωμένο καθεστώς εθνοαποδόμησης σε παγκόσμια κλίμακα. Αριστερών, κεντροαριστερών και (νέο)”φιλελεύθερων” δεξιών παγκοσμιοποιητών, “προοδευτικών” δήθεν “ανθρωπιστών”.
Και σε αυτούς που θα πουν (διότι γνωρίζω τα προσχηματικά “επιχειρήματά” τους) “μα δεν είναι όλοι οι αλλοδαποί που έχουν έρθει στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα, σαν και αυτόν που μιλάει στο βίντεο”, θα τούς απαντήσω:
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ:

Κανείς δεν ξέρει πόσοι έχουν αυτές τις αντιλήψεις και τις κρύβουν, για να τις εκδηλώσουν την κατάλληλη χρονική στιγμή, ή χρονική περίοδο, κατά την οποία θα έχουν το αριθμητικό πλεονέκτημα (υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς ούτε πόσοι είναι αυτοί που βρίσκονται στην επικράτειά του!).

Θυμηθείτε ότι πριν 10 χρόνια πολλοί “φιλήσυχοι οικογενειάρχες” είχαν βγει στούς δρόμους τής Αθήνας – μαζί με τούς άθεους αναρχικούς… – και έσπαζαν οργισμένοι αυτοκίνητα και καταστήματα Ελλήνων γιατί δήθεν αστυνομικός είχε σκίσει το Κοράνι ενός παράνομου μετανάστη (μετά αποδείχθηκε ότι ήταν χειρόγραφες σημειώσεις που δεν ήταν βιβλιοδετημένες και απλώς έπεσαν από τα χέρια τού αστυνομικού).
Άλλωστε, για μουσουλμάνους πρόκειται.

Και το Ισλάμ δεν είναι μια απλή θρησκεία, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολιτικό – κοινωνικό – οικονομικό – δικαιϊκό σύστημα ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων ντόπιου πληθυσμού, από το 1990 έχουν μπει ΠΑΡΑΝΟΜΑ (δηλαδή φέρνουν τούς Έλληνες και την χώρα προ τετελεσμένων, χωρίς την έγκρισή της) και έχουν ΜΕΙΝΕΙ περισσότεροι από 2.000.000 αλλοδαποί από Αφρική και Ασία που ΔΕΝ ήταν πρόσφυγες. Και ΔΕΝ απελάθηκαν όπως έπρεπε σύμφωνα και με τον ισχύοντα νόμο. Και δεν απελάθηκαν διότι ήταν στρατηγική πολιτική απόφαση να μην εφαρμοστεί ο νόμος, αλλά και η κοινή λογική. Απόφαση των εθνικά μειοδοτικών κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών. Και με την αντιπολιτευόμενη αριστερά (κυρίως τον Συνασπισμό και το ΚΚΕ, αλλά και τούς λοιπούς ακροαριστερούς διεθνιστές) να πιέζει αφόρητα και προκλητικά για άμεση ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ!

Ώσπου ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία και άνοιξε τα σύνορα, όπως το είχε αναγγείλει και προεκλογικά. Οι πολιτικά ηλίθιοι, όμως, και οι φιλοτομαριστές που τον ψήφισαν – και δεν ήταν διεθνιστές ιδεολογικά – δεν το έλαβαν υπόψη αυτό (όπως και πολλές άλλες επίσημα διατυπωμένες διαχρονικές εθνομηδενιστικές θέσεις τού ΣΥΡΙΖΑ).

Όταν, λοιπόν, μια χώρα, η Ελλάδα, με εντελώς διαφορετική εθνική, θρησκευτική και κοινωνική κουλτούρα από το Ισλάμ, δέχεται (η πολιτική της ηγεσία δηλαδή, η οποία όμως ψηφίζεται από ένα μεγάλο τμήμα Ελλήνων!) να έχει “νομιμοποιήσει” την παραμονή 2.000.000 παρανόμως εισελθόντων μεταναστών, και με τον αριθμό αυτό να συνεχίζει να αυξάνεται (μόνο σε μια μέρα μπήκαν προχθές πάνω από 200, μόνο από την θάλασσα, και αρκετοί άλλοι από τον Έβρο), αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μία – άνευ προηγούμενου και σύντομα μη αναστρέψιμη – ριζική πληθυσμιακή αλλοίωση.
Και, ως εκ τούτου, μία δομική αλλοίωση τής εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Με δεδομένο το στατιστικό μοντέλο που έχει δημοσιευθεί από διεθνείς οργανισμούς και φορείς, αν δεν αλλάξει αυτή η κατασταση οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στην πατρίδα μας σε 50-60 χρόνια θα είναι σχεδόν ισάριθμοι με τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό (σχεδον 6.000.000 αυτοί, και περίπου 7.000.000 οι Έλληνες).

Λαμβανομένης υπόψη και τής υπογεννητικότητας των Ελλήνων, τής νέας (νόμιμης) μετανάστευσής τους κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο εξωτερικό λόγω τής μνημονιακής λαίλαπας, αλλά και τής υπεργεννητικότητας των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Και ο πιο δύσπιστος, αλλά καλοπροαίρετος και μη ιδεοληπτικός, αντιλαμβάνεται πλέον ότι η Ελλάδα όπως την ξέρουμε, με εθνική ομοιογένεια και συμπαγή – διακριτή εθνική ταυτότητα, θα έχει “πεθάνει” οριστικά και αμετάκλητα.

Άρα, για να επιστρέψω στην αρχή τής απάντησης τού δυνητικού ερωτήματος “προοδευτικών”, ακόμη και αν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες σήμερα εμφανίζονται ως φιλήσυχοι οικογενειάρχες, ή και πραγματικά είναι τέτοιοι, αυτό ΔΕΝ αναιρεί την δομική πληθυσμιακή μεταβολή που προανέφερα.

Και το νεοταξικό σύστημα – μέσα στην Ελλάδα, αλλά και έξω από αυτή – έχει προνοήσει με την μεθοδική και αδίστακτη προπαγάνδα που ασκεί, μέσω μεγάλων ΜΜΕ, σε σχολεία, πανεπιστήμια κλπ, να θεωρείται “ρατσιστής”, “ξενόφοβος” και “ακροδεξιός” ανεξαιρέτως όποιος αντιδρά και αντιτίθεται σε αυτή την εξελισσόμενη εθνοκτονία.

Έτσι ώστε να ενοχοποιείται και να στιγματίζεται εκ των προτέρων η εν λόγω αντίδραση. Και να μην χρειάζεται οι παγκοσμιοποιητές να απολογηθούν στον λαό για το εθνικό αυτό έγκλημά τους, καθώς και τις προδοσίες τους (και όχι μόνο στην παράνομη μετανάστευση),
με επιχειρήματα, που ούτως ή άλλως ΔΕΝ έχουν…

Και θα είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη Ιστορία που ένα έθνος δεν θα έχει καταστραφεί ή εξαφανιστεί επειδή κατακτήθηκε με συμβατικό πόλεμο, αλλά με όχημα την άνωθεν επιβαλλόμενη “κουλτούρα” τού ψευτοανθρωπισμού, τού ψευτοπροοδευτισμού και τής σύγχρονης “ιεράς εξέτασης” τής παγκοσμιοποίησης, τής πολιτικής ορθότητας!..

Θανάσης Γκόρδης

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here