Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η antifa είναι μία Παγκόσμια Οργάνωση και δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες όπως η μασονία ή όπως παλαιότερα τα κομμουνιστικά κόμματα. Δείτε ενδεικτικά μερικά site τους ανά τον κόσμο.

  1.  http://www.antifa.cz
  2.  http://antifa-net.fr
  3.  http://antifaaustralia.wordpress.com

Στις συγκεντρώσεις τους, υποστηρίζουν την επιθετική πολιτική του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων, αλλά και εν γένει τις θέσεις της παγκοσμιοποίησης που εκπηγάζουν από την Αμερική.

Δείτε σχετικό βίντεο από εκδήλωση διαμαρτυρίας 8 συλλογικοτήτων αλληλεγγύης κατά της συνεργασίας του Ιδρύματος “Μ. Κακογιάννης” με την Ισραηλινή πρεσβεία και το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Στην αντιπέρα πλευρά του δρόμου οι γνωστοί αντιφασίστες με ισραηλινές σημαίες και την σημαία της antifa.

Βλέπετε στην κάτωθι εικόνα το χρονικό της φασιτικής πολιτικής του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων. Το κράτος του Ισραήλ το αποκαλούμενο κράτος δολοφόνος που αφάνισε τους Παλαιστινίους από την γή τους. Ολοκληρωτική εθνοκάθαρση, ολοκαύτωμα

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η στήριξη στο κράτος του Ισραήλ. Η ANTIFA είναι μία ισραηλινή διεθνιστική οργάνωση για την προστασία του κράτους τους Ισραήλ και όχι μόνο. Η εθνικιστική Αλβανία που ονειρεύεται Μεγάλη Αλβανία και είναι το μακρύ χέρι της CIA στα βαλκάνια, ο αλυτρωτισμός των Αλβανών στηρίζεται από τους Ἑλληνες” antifa. Μάλιστα δεν δίστασαν να εκτυπώσουν και αφίσα με τον αλυτρωτικό χαιρετισμό. Ενδεχομένως στους πυρήνες της antifa έχουν παρεισφρύσει Αλβανοί UCKάδες πράκτορες της CIA.

Η Αντιφασιστική Δράση είναι μία νεοεμφανιζόμενη οργάνωση η οποία λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο ως «υποκατάστημα» της antifa Γερμανίας, μέσα στην ευρύτερη «αλυσίδα» antifa οργανώσεων της Ευρώπης. Είναι ενδεικτικό ότι η ονομασία «Αντιφασιστική Δράση» αποτελεί μεταφορά στα ελληνικά του γερμανικού όρου «Antifaschistische Aktion», ενώ και το λογότυπό της αποτελεί ακριβές αντίγραφο του αντίστοιχου της «μητρικής» antifa Γερμανίας και ταυτίζεται ιδεολογικά με  άλλες «αντιφασιστικές» οργανώσεις (π.χ. Terminal 119, Cafe Morgenland). Μάλιστα η Terminal 119 πήρε το όνομά της από την ημερομηνία 11-9 των διδύμων πύργων, οπότε οι ίδιοι απροκάλυπτα δηλώνουν ότι σχετίζονται άμεσα με τον αμερικανικό παράγοντα.

Τα Τάγματα Εφόδου των παρακρατικών της Terminal 119 που εισέβαλαν με τις πλάτες της Αστυνομίας στην Αμάρυνθο. Εδώ, λίγο πριν φάνε ξύλο από τους εξαγριωμένους κατοίκους (υπό την καθοδήγηση των ενσωματωμένων στην Αμαρυνθιώτικη κοινωνία Αλβανών μεταναστών).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα φιλοαμερικανών «αντιεξουσιαστών» αποτελεί η περίπτωση της οργάνωσης Terminal 119, γνωστής για τα γεγονότα στην Αμάρυνθο Ευβοίας (19-11-2006). Τότε με αφορμή το «βιασμό» μίας Βουλγάρας μαθήτριας από συμμαθητές της, ομάδες μεταφερόμενων με λεωφορία από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα «εξεστράτευσαν» στην Εύβοια με σκοπό να δώσουν ένα μάθημα στους «ρατσιστές» χωρικούς φωνάζοντας και γράφοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον τους και βεβηλώνοντας το μνημείο των πεσόντων του χωριού, με συνέπεια να υποστούν από τους αγανακτισμένους κατοίκους άγριο ξυλοδαρμό. Αφού τους φυγάδευσαν οι αστυνομικοί τους δήθεν αντιεξουσιαστές (δηλ η εξουσία έσωσε τους αντι εξουσιαστές, ή μάλλον το κράτος τους παρακρατικούς) ύστερα τούς ζήτησαν εάν θέλουν να υποβάλλουν μηνύσεις.

Αυτά στην Ελλάδα διότι στο Βερολίνο η παγκοσμιοποίηση ανοίγει τα χαρτιά της και φανερώνει τα πιόνια της. Οι φωτογραφίες είναι από εκδήλωση στο Βερολίνο, μητρόπολη της antifa, όπου βλέπουμε σημαίες αμερικάνικες, σημαίες antifa, αλλά και του παγκοσμίου κινήματος  LGBT  Lesbian, Gay,  Bisexual, and Transgender το οποίο καθ΄ομολογία Joe Biden χρηματοδοτείται από τους Εβραίους της Αμερικής.

Άπαντες υποστηρίζουν την πάγια θέση της παγκοσμιοποίησης για κατάργηση των εθνικών συνόρων και την διάλυση του έθνους κράτους.

Η παγκόσμια οργάνωση antifa αλλά και το παγκόσμιο κίνημα LGBT  Lesbian, Gay,  Bisexual, and Transgender προσέτρεξαν να βοηθήσουν τα αμερικανο-ισραηλινά συμφέροντα και στην Συρία όπως αναδείξαμε σε άλλο άρθρο μας (δείτε εδώ). Όλοι γνωρίζουμε ότι η στρατολόγηση μισθοφόρων στην Συρία οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από μυστικά κονδύλια της CIA και της Mossad. Άρα αυτές οι οργανώσεις που καίνε την Αθήνα χωρίς συλλήψεις έχουν υψηλή προστασία ξένων μυστικών Υπηρεσιών.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here